Nei! Carola har ikke beklaget hva hun sa, i motsetning til hva media forsøker å vri det til | Alternativ Media®

Media forsøker å tegne et bilde av at Carola beklager sine uttalelser.

Etter at den folkekjære svenske artisten, Carola Häggkvist, uttrykte seg kritisk til konsekvensene av de svenske myndigheters masseinnvandring, var det nordiske statsfinansierte redaktørstyrte pressekorpset raskt og oppskriftsmessig ut etter å sverte og demonisere henne. Målet var blant annet å presse henne i kne og tvinge fram en unnskylding. Det var jo tross alt deres tidligere svært innvandringsvennlige kjæledegge som hadde stukket globalistene i ryggen.

Mainstream media, som er vant til å styre narrativet i deres egen ønskede retning, har ikke fått det som de vil. Det er absolutt ingenting i hennes senere uttalelse på Instagram som engang ligner på en beklagelse for hennes meninger om konsekvensene av masseinnvandringen. Likevel forsøker media med misvisende overskrifter og subjektivt innhold å skape et inntrykk av at hun innrømmer å ha tatt feil.

– Jeg synes ikke man kan si «kom og lev som du vil i landet vårt». Det er ikke feigt å beskytte Sveriges tradisjoner og synge «Den blomstertid» ved skoleavslutninger. Noen ganger blir jeg helt oppgitt over utviklingen. Vi ser resultatet, er noen av uttalelsene som ble for sterk kost for et globalistisk pressekorps.

– Men det er en grunn til at det finnes nasjoner og landegrenser, for vi har ulike kulturer med ulikt syn på ting, har en tilsynelatende oppvåknet Carola også sagt.

TV2, med en nyhetsredaksjon som er kjent for fyll og umoralsk lettvindt sex i firmasammenhenger, forsøker seg med overskriften: Carola etter kontroversiell uttalelse: – Jeg beklager virkelig.

Vi vet hvor mye kraft en overskrift har, og vi vet at de aller fleste leser kun overskriftene før de danner seg en mening. Sånn er det bare. Denne overskriften er ikke engang halve sannheten.

Det Carola har skrevet i et innlegg på Instagram er at: –Jeg er oppriktig lei meg for at noen ord i artikkelen på noen måte har såret mennesker. jeg beklager virkelig det.

Dette rokker ikke en millimeter på hennes kritiske uttalelser. Hun sier ikke at hun har sagt noe feil, ei heller at hun angrer på å ha sagt det, men beklager at noen har blitt såret av det.

Hun beklager også at hennes ord har skapt avstand i stedet for forståelse. Altså, ingen knegåing eller tilbaketrekking av fakta fra hennes tidligere uttalelser.

Også Klassekampen forsøker seg på en manipulerende overskrift; Carola beklager etter innvandrings-uttalelse. Også de fleste andre redaktørstyrte medier har hevet seg på bølgen.

Det er ikke lett for oss vanlig dødelige å forestille seg hvilket press globalistiske omgivelser kan øve mot en såpass stor kjendis som Carola. Vi «vanlige» mennesker som ytrer oss realistisk og kritisk til utbyttingen av vårt folk, vet hvor mye det kan koste. Men når absolutt alle vet hvem du er, blir presset naturlig nok desto hardere.

Derfor har Carola, ut i fra de forutsetningene, stått som en stødig bauta etter sine uttalelser, og har ikke trukket tilbake ett eneste ord.

La dere alle bli inspirtet av hva hun sa i det omtalte intervjuet: – Det er på tide å våkne!

Les hennes innlegg på Instagram, og bedøm selv:

Fyll in din epostadresse og abonner gratis på våre artikler