FNs generalsekretær sier vi må feire «masseimmigrasjonen til vesten»

FN Forente Nasjoner

SAMFUNN – António Guterres, generalsekretær i De forente nasjoner, har sagt at verden skulle «feire massemigrasjon» som «reduserer ulikheter og forbinder mangfoldige samfunn».

I avisen The Guardian, skriver FNs sjef at «vi må sikte på en verden der vi kan feire migrasjonens bidrag til velstand, utvikling og internasjonal enhet».

Senere i år vil FN forhandle om en global kontrakt for migrasjon som vil bli den første internasjonale avtalen av sin art.

Simon-Antonio-Guterres_small
FNs generalsekretær Simon Antonio Guterres

FNs leder gjør det klart i sin kolonne at verden trenger «en klar politisk retning om fremtiden for immigrasjon» og verdensledere må «gjenkjenne og styrke fordelene ved immigrasjon» som han definerer som «øke økonomisk aktivitet» fordi innvandrere «tar jobber som lokale arbeidsstyrker ikke kan fylle «.

For å oppnå dette, sier Guterres at regjeringer må åpne opp «mer lovlige veier for immigrasjon» og advarer land mot «påkjenning av unødvendig økonomisk selvskade» ved å stille strenge krav til asylsøkers arbeidsrett.

Det er usannsynlig at hans kommentarer vil falle i god jord hos ledere som Viktor Orbán, som konsekvent har hevdet at massemigrasjon truer den ungarske livsstilen og blir presset av «globale krefter» som «søker å gjøre europeiske land identitetsløse».

Med mange leder i vesten som er for masse immigrasjon og en utvanning av de Europeiske landenes identitet vil det være interessant å se hvor langt FN faktisk får med seg vestlige statsledere på sin agenda.

Det skremmende med en internasjonal immigrasjonsavtale i regi av FN er at flertallet av FNs medlemsland er land som sender sine folk til vesten, og de vestlige landene er i et klart mindretall og dermed i mindre grad vil kunne påvirke avtalen til sin fordel.

Kilde: westmonster.com