Tidenes Helseskandale går også inn i forståelsen av kreft.

Jørgen Jelstad er en av de som ber om mer penger på bordet til forskning på symptom diagnosen ME. Vi vet at også det er det store innen kreft. De vil ha mer penger til forskning..

Problemet til ME foreningen og andre grupper som ber om mer penger til forskning er at de velger å stole på forskningen. Dette er for meg helt sprøtt fordi de er faktisk den gruppen av alle som kanskje er aller mest tråkka på av forfalskninger.

Så mye som kanskje halvparten av den medisinske litteraturen er usann i følge Richard Horton: 

Er halvparten av den medisinske litteraturen usann??

Det at de kaster folk ut av sykdom definisjonen inn mot Borrelia burde omtales i brede ordelag av foreninger, men det virker som om de nekter å se inn i dette..
Det peker direkte mot de AIDS lignende mekanismene som nå avtegner seg i mange paralleller i TruthCures beviser. Ingen kan benekte OspA sine egenskaper som immun-undertrykker. Så hvorfor ikke lytte øre til en forsker som legger frem beviser i MANGE paralleller? Ja, det går inn i forståelsen av ME / CFS:

Vi peker mot mekanismene inn mot TIDENES HELSESKANDALE

Hvis, Jørgen Jelstad og mange flere begynner å peke mot kriminelle forhold vil dette gi et ras av penger inn på forskning mot det som helt åpenbart er en folkesykdom. Husker dere AIDS på 80 tallet? Og nå altså en lignende situasjon hvor Luc Montagnier allerede i 2009 påpeke at LYME DISEASE ( kronisk borreliose) ER EN AIDS LIGNENDE SYKDOM..

I stedet virker det som det er et behov for å dyrke en diagnose – en diagnose som er alt annet enn lett å bære for de syke. Den er svært negativt ladd etter at psykosomatisk tankegods har herjet debatten i alt for mange år.

Vi har fått hjelp av mange varslere. Kathleen Dickson er bare en av mange som beskriver galskapen. Det er selvsagt mange flere som kan belyse råttenskapen i systemet. Da blir det også lettere å forstå at man holder en folkesykdom skjult. OG vi vet at dette går inn i forståelsen av kreft. Sykdomsmekanismene som nå kommer avslører jo at det kan være et av utfallene. Virus som er linket til kreft står sentralt. Dette enkle bildet forteller at det er en sammenheng:

Skjermbilde 2018-12-05 kl. 02.29.53.png

TruthCures beviser går dypt inn i forståelsen av kreft. Vi vet at TruthCures beviser handler om å avsløre forfalsket forskning og gjennom dette kommer det forskning som viser sannhet. Løgner som ødelegger fremtidig forskning bør avkles.

Vitenskap står overfor en «reproduserbarhets krise» der mer enn to tredjedeler av forskere har forsøkt og mislyktes med å reprodusere en annen forskers eksperimenter, forklarer artikkelen :

Most scientists ‘can’t replicate studies by their peers’

Forskning står ovenfor en reproduserbarhets krise hvor mer enn to tredjedeler av forskerne prøvde og feilet å repordusre andre forskeres eksprimenter, antyder forskningen

Science is facing a «reproducibility crisis» where more than two-thirds of researchers have tried and failed to reproduce another scientist’s experiments, research suggests.

Henter også denne fra Wikipedia: 

The replication crisis (or replicability crisis or reproducibility crisis) is an ongoing (2018) methodological crisis primarily affecting the social sciences in which scholars have found that the results of many scientific studies are difficult or impossible to replicate or reproduce on subsequent investigation, either by independent researchers or by the original researchers themselves.[1][2] The crisis has long-standing roots; the phrase was coined in the early 2010s[3] as part of a growing awareness of the problem.

Because the reproducibility of experiments is an essential part of the scientific method,[4] the inability to replicate the studies of others has potentially grave consequences for many fields of science in which significant theories are grounded on unreproducible experimental work.

The replication crisis has been particularly widely discussed in the field of psychology (and in particular, social psychology) and in medicine, where a number of efforts have been made to re-investigate classic results, and to attempt to determine both the reliability of the results, and, if found to be unreliable, the reasons for the failure of replication.[5][6]

Vi har sett at Jelstad, ME foreningen, kreftforeningen eller andre foreninger i liten grad  snakke om usannhetene og forfalskningene. De virker å sette sin lit til » etablerte » forskningsmiljøer. Hvor mye tillit bør en ha til dem som operer innenfor et system hvor så mye er falskt? Hvem er det som får forskningsmidler? Er det nødvendigvis de gode kreftene når vi ser et slikt bilde..

Avsløringer om en AIDS lignende sykdom vil føre til MYE mer penger inn i dette. Det blir da en situasjon som AIDS på 80 tallet. Det blir et klondyke for forskere som er på sporet. Andre igjen kan vente lange fengselsstraffer.

Borrelia: Definisjonen på sykdommen ble endret i forbindelse med Dearborn.

Jeg har sluttet å støtte foreninger. Mine penger har gått til lobby for rettsforfølgelse av borrelia kriminalitet. En slik rettsak vil peke på mekanismene som forener millioner.
Tenk deg om når de ber om penger til forsking.  Vi bør få en offentlig debatt om disse kriminelle forholdene.

Mens jeg skrev denne tikket det inn forskning fra USA som peker på at mykoplasma kan ha en større rolle inn i forståelsen av kreft enn vi tidligere har antatt. Håper å komme tilbake til dette senere etter å ha undersøkt nøyere. Du kan lese om mykoplasma og vaksiner ;

Vi står ovenfor et paradigmeskifte i medisinen du ser starten på det her.

Det er lov å bli forbandet!!
NYHET: 

En nyoppstartet gruppe på nettet. Vi håper å skape debatt og tørre å peke på usannheter og forfalskninger. Spre gruppen ved » ordets makt». Ikke kast folk som ikke ønsker det inn i gruppen:

TIDENES HELSESKANDALE : MØTEPLASS PÅ TVERS AV DIAGNOSER. 

Skjermbilde 2018-12-04 kl. 11.09.15


Kilder:

Se linkene.

TruthCures.org kriminelle anklage ark bør leses som en bok. Spesielt kapittel 5 og 6 berører spesielt mekanismene for sykdom. Det er en fordel å lese den som en bok:

1. ALDF-CDC «Enterprise» (read «RICO») Conspires to Defraud USA in Dearborn-Vaccine Scam; see how next, in the subsequent charge sheet on patents, the very people who falsified the testing are the ones who own the patents for the bogus vaccines and test kit products:

2. Lyme Disease Patents owned by the Dearborn scammers, CDC officers, Yale in association with Corixa, Mayo Clinic and Imugen. Leaving OspA and B out of the Dearborn standard was intended to facilitate a monopoly on post-LYMErix approval on blood testing for all vectior-borne disease:

3. Lyme Disease Biomarkers, as compared to scientifically invalid psychiatric check lists. These biomarkers were identified by the very people who later said Lyme was not even a disease, and who are the same people who own the vaccine patents and falsified the testing at Dearborn:

4. The Primers (DNA, RNA) Shell Game; the very people who own all the patents and falsified the testing for Lyme in order to falsify the outcomes of those bogus products, use the wrong DNA to not-find Lyme or other spirochetes in humans, while using the correct DNA to patent borrelia-specific DNA; no biofilms.

5. Occam’s Razor — Or,
If it quacks like a duck, it must be Epstein-Barr/post-sepsis syndrome (as the REAL «Great Imitator»):

6. The Common Mechanisms of Fungal-Viral Damage in CFIDS, Vaccines-Autism, and «Chronic Lyme»/ New Great Imitator, per the CDC, NIH and IDSA; This paper reveals the CDC’s own data on what Lyme and CFIDS are, and how immunosuppression-via-fungal contamination also explains the failed childhood vaccines, giving children the very viruses the vaccines are intended to prevent (with resultant encephalitis):

7. Simon Wessely and the abuse of Gulf War veterans, Justina Pelletier and 21st century witch trials; with scientifically valid evidence for real illness, a vast majority of post-sepsis and vaccine injured are slandered and libeled with invalid psychiatric terminology:

8. The State of Connecticut and Yale Assaulted Czech Children with a known fake vaccine (OspA or LYMErix) just to see how serious would be the adverse events.

9.  New-  About how the OspA vaccines were never shown to prevent spirochetes, this was all research fraud.

All in one pdf, HERE

TruthCures svarer mer enn gjerne på spørsmål rundt disse bevisene: