Patent klondyke fra 1980 etter The Bayh Dole Act ble innført.


I rettsak i USA ble det nylig avslørt at det ikke har vært noen kontoll av vaksineprodusentene på minst 32 år.

Alle i myndighetene, som har innført lover som legaliserer vaksinebedrageri på statlig, nasjonalt eller internasjonalt nivå, eller på annen måte hjulpet til kan nå bli anklaget for vaksinebedrageri, kriminell forselser og i noen tilfeller krigsforbrytelser i henhold til Nürnberg-koden.

I følge Kathleen Dicskon hadde de noen studier på 60 og 70 tallet hvor de fulgte med barna en kort tid for å se etter » autoimmune» utfall.

Why Kennedy sued the Government Over Vaccine Safety and won.

Se video; 
https://www.youtube.com/watch?v=KzIgqQPrqpc&feature=youtu.be

Det er litt interessant å se tilbake til 1980. Da ble noe som heter The Bayh -Dole Act innført.

Dette gjelder selvsagt for mer enn bare borrelia kriminalitet, men jeg nevner selvsagt dette i forbindelse med våre avsløringer om de endrede kriteriene for å fange opp sykdom. For å få ut LYMErix vaksinen godkjent som «sikker og effektiv» valgte de å kaste 85 % ut av sykdoms definisjonen.

Det er kanskje verdt å få rettsforfulgt? Bevisene er massive..

Borrelia: Definisjosjonen på sykdommen ble endret i forbindelse med en vaskine.  ( LYMErix)

Det ble mulig å ta patenter – ikke bare i USA, men også i Europa, som vist av Barbera Johnsons ( CDC offiser) som har fleree patenter med SmithKline i Europa som følge av The Bayh Dole Act. 

Barbara Johnsons: Multiple patents with SmithCline

Vi ser også at Allan Barbours har mer enn 30 patenter og at Yale har patentert for både LYMErix ( 5,747,295) og den eneste gyldige testmetoden for å diagnostisere både ( «dårlig kne» Preben Aavistland) og det som går på et mer AIDS lignende utfall. (5,618,533).

Det var fra 1980 av at CDC ( Centers for Disease Control and Prevention) fikk det ekstreme fokuset på forebygging ved hjelp av vaksiner.

Her er et dokument som fra studenten David Levenson om de uheldige konsekvensene av denne loven.

TruthCures beviser for en ny AIDS lignende sykdom vil endre hele debatten. 
Det må anses som et veldig viktig bidrag at man nå skal kunne straffeforfølge de kriminelle.  

De som er rammet av kriminalitet må nå reise seg opp og forfølge denne galskapen. Det handler også om å drive preventiv arbeide for å hindre ny kriminalitet. 

Bakgrunn for den manglende kontrollen: 

«Fra 1988 var de fritatt ansvar for skader etter vaksine produkter de solgte. Tenk deg å kunne selge «hva som helst», uten noe ansvar for varen du selger, og du kan lure alle land til å handle ditt ubrukelige og mulig svært skadelige produkt, der du på det vi etablerer deg ett marked for salg av andre produkter som skal ta hånd om skadene det første lagde. «
Se denne: 

42 U.S. Code § 300aa–22 – Standards of responsibility

a) General rule

Except as provided in subsections (b), (c), and (e) of this section State law shall apply to a civil action brought for damages for a vaccine-related injury or death.

(b) Unavoidable adverse side effects; warnings

(1) No vaccine manufacturer shall be liable in a civil action for damages arising from a vaccine-related injury or death associated with the administration of a vaccine after October 1, 1988,

https://www.law.cornell.edu/uscode/text/42/300aa-22

NYHET:

Facebookgruppe: Møteplass på TVERS AV DIAGNOSER. 

Her samler vi noen av trådene: 

https://rapportx.wpcomstaging.com/2018/12/06/big-picture-av-tidenes-storste-helseskandale/

Kilder:

Som du ser anklageark nummer to tar for seg patentee.

The Criminal Charges Sheets – this is actually a book; you can also find it here:      truthcures.org/charge-sheets

1. ALDF-CDC «Enterprise» (read «RICO») Conspires to Defraud USA in Dearborn-Vaccine Scam; see how next, in the subsequent charge sheet on patents, the very people who falsified the testing are the ones who own the patents for the bogus vaccines and test kit products:

2. Lyme Disease Patents owned by the Dearborn scammers, CDC officers, Yale in association with Corixa, Mayo Clinic and Imugen. Leaving OspA and B out of the Dearborn standard was intended to facilitate a monopoly on post-LYMErix approval on blood testing for all vectior-borne disease:

3. Lyme Disease Biomarkers, as compared to scientifically invalid psychiatric check lists. These biomarkers were identified by the very people who later said Lyme was not even a disease, and who are the same people who own the vaccine patents and falsified the testing at Dearborn:

4. The Primers (DNA, RNA) Shell Game; the very people who own all the patents and falsified the testing for Lyme in order to falsify the outcomes of those bogus products, use the wrong DNA to not-find Lyme or other spirochetes in humans, while using the correct DNA to patent borrelia-specific DNA; no biofilms.

5. Occam’s Razor — Or, 
If it quacks like a duck, it must be Epstein-Barr/post-sepsis syndrome (as the REAL «Great Imitator»):

6. The Common Mechanisms of Fungal-Viral Damage in CFIDS, Vaccines-Autism, and «Chronic Lyme»/ New Great Imitator, per the CDC, NIH and IDSA; This paper reveals the CDC’s own data on what Lyme and CFIDS are, and how immunosuppression-via-fungal contamination also explains the failed childhood vaccines, giving children the very viruses the vaccines are intended to prevent (with resultant encephalitis):

7. Simon Wessely and the abuse of Gulf War veterans, Justina Pelletier and 21st century witch trials; with scientifically valid evidence for real illness, a vast majority of post-sepsis and vaccine injured are slandered and libeled with invalid psychiatric terminology:

8. The State of Connecticut and Yale Assaulted Czech Children with a known fake vaccine (OspA or LYMErix) just to see how serious would be the adverse events.

9.  New-  About how the OspA vaccines were never shown to prevent spirochetes, this was all research fraud.

Alt i en pdf, HERE