14-årig jente skremmer vettet av den globalistiske eliten.

Globalistenes sitrende nervøsitet øker dramatisk i takt med deres iver etter å sensurere og nekte folket å kommunisere deres ytringer, refleksjoner og meninger seg i mellom. Globalistene vil ha full kontroll på informasjonsflyten. Globalisten Gro Harlem Brundtlands tidligere uttalelse oppsummerer globalistenes angst: «Vi er i ferd med å miste kontrollen over hva folk får fortalt». Ja, dere er i ferd med å miste det, Gro. Og takk for det!

En genial komet blant youtubere som tviholder på ytringsfrihet, sunn fornuft, og som med lynende intelligens, kunnskap og humor fillerister politisk korrekthet og globalistenes gjennomskuende paradokser og dobbeltmoral, er ei 14-årig amerikansk jente med brukernavnet «Soph». Hun heter Sophie og får den globalistiske eliten til å skjelve. De skjelver så mye at deres sleipe tentakler får krampetrekninger som dirrer over sensurknappene på Youtube. Hennes intelligens og evne til å reflektere er ikke mindre enn sensasjonell tatt hennes alder i betraktning.

Sophie har snart en million abonnementer på sin kanal på Youtube, og har greid tross sin pur unge alder å gjøre sine skarpe og presise ytringer til sitt levebrød.

Denne briljante videoen hadde stor rekkevidde før den ble sensurert av Youtube som «hatytring». Selv om videoen blir stadig lastet opp og publisert på nytt av andre brukere, som i video under, blir den stadig sensurert av Youtube. Så om globalistene har rukket å sensurere denne innebygde videoen, er det bare å skrive i Youtubes søkefelt «Soph be not afraid», så finner dere den før eller senere igjen – publisert av andre brukere.
(Artikkelen fortsetter under video)

Så hva er det som får den gigantiske og mektig globalistiske eliten til å skjelve i panikk for ei lita jente?

Riktignok er hun litt frisk i språket til tider, men langt fra så ille som mange av de ytringene som frådes ut fra de politisk korrekte munner, og som får pågå i fred for de nervøse sensurhaiene.

Problemet er først og fremst at den lille jenta konstant treffer spikeren midt på hodet, og presist og latterlig avkler de politisk korrekte løgner og dogmer. Og når hun i tillegg ikke oppfyller globalistenes stereotype fremstillinger av «de sinte hvite menn», som de har lagt for hat, blir det i tillegg vanskelig å finne en måte å dømme og fordømme henne på.

Se videoen og døm selv om dette er hatefulle ytringer eller kloke refleksjoner fra en utrolig intelligent og modig lita jente.