Hvorfor Erna fremdeles ikke er Korona-testet: – Lever et kjedelig liv og treffer jo omtrent ingen.

Erna Solberg mener hun ikke behøver å teste seg, fordi de har litt større sosial avstand på hennes kontor, og at hun lever et kjedelig liv og treffer omtrent ingen. Foto: ©Alternativ Media.

Sjefen for et globalistregime, som til stadighet trygler om at flest mulig, og helst alle bør teste seg for korona, har ikke selv fulgt sine egne instendige oppfordringer. I et klipp fra et radiointervju med P5 Hits, publisert på deres Facebookside 11. januar i år, hvor hun også oppfordrer til tysting og angiveri av folk som bryter karantenereglene, kan vi høre Erna si at «jeg har aldri blitt testet, for jeg har ikke vært syk siden det (koronaviruset) kom». Så, hvorfor skal alle andre teste seg på de utallige teststasjoner som har poppet opp rundt om i hele Norge? Er det likevel ikke viktig at flest mulig tester seg?

Vi har ikke greid å oppdrive noe informasjon som tyder på at Erna Solberg har fulgt sitt eget regimes iver etter å få opp smittetallene med å teste maksimalt antall borgere. Snarere tvert imot er det kun gamle avisartikler fra i fjor, de aller fleste fra mars, som forteller at hun ikke har latt seg teste.

I et klipp fra en radiosending på P5 hits, publisert på deres Facebookside 11. januar i år, hvor hun blir spurt om vi skal sladre på andre folk som bryter karantenereglene, svarer hun:

– Det jeg tror er viktig er, og særlig hvis man vet om noen som bryter karante og sånt, så er det fullt mulig å gi beskjed. Fordi det er ganske alvorlig.

Den ene programlederen spør, du har blitt testet ofte antar jeg?

– Nei, jeg har aldri blitt testet. For jeg har ikke vært syk siden det (Covid) kom, svarer hun.

Med både mimikk, «Wow» og «Oj!» avslører begge programlederne at de er svært overrasket.

– Jeg har jo ikke vært syk siden koronaen kom, altså forkjølet eller annet.

Erna forklarer også det hele med at de opererer med litt større avstander på statsministerens kontor, og at hun «lever et utrolig kjedelig liv da, vettu. Treffer jo omtrent ingen».

Vel, det er vel slik livet til en statsminister arter seg? Man treffer jo omtrent ingen.

Se og hør Video: