Slipp ungdommen fri – det er vår!

Det trengs et ekte ungdomsopprør nå. Foto: Pexels/Jill Wellington.

Nå har den norske ungdommen betalt nok for å tilfredstille gamlinger, på min alder og oppover, sin irrasjonelle og overdrevne medieskapte dødsangst for et virus, som nå også har mutert seg til flere mer smittsomme, dog mindre farlige virus, enn det opprinnelige Covid-19 som det er mikroskopiske sjanser for å dø av, om man ikke omtrent ligger for døden allerede. Våre ungdommer har betalt med bevegelsesfrihet, munnbindtvang, festnekt, sosial avstand, tapt ungdomstid, utsikter til et liv i en nasjon med rasert økonomi og ikke minst påprakket dårlig samvittighet.

Det siste i form av usmakelig propaganda fra globalist-regimet, som f.eks. at deres frihet kan «ta livet av deres bestemor». Dette er utspekulert og bevisst spill på ungdommens samvittighet. For det er vel ingen av dem som ønsker å ta livet av sin bestemor?

Kanskje er det de samme journalistene, kommentatorene og rikssynserne som i andre sammenhenger poserer med sin godhet og omtanke for ungdommen, når de belyser økende selvmordstatistikker, ensomhet og isolasjon blant unge, en økende trend med ungdommer som bare sitter hjemme med dataen og ikke møter andre i samme grad som da vi gamlingene var unge?

Det er til å gråte av, når man observerer kriminalisering av normal og sunn ungdommelig festing og glede, i form av arrestasjoner, anmeldelser og bøter landet rundt. Ungdomstiden er kriminalisert, mens vi gamlinger sitter og skjelver bak munnbindene og lar dette skje.

Les også: Korpsøvelser for tenåringer i isolerte små «Covid-telt».

Vi er, eller har vært, en fri nasjon og et fritt folk. Hvorfor? Jo, fordi våre forfedre og flere helter fra krigsgenerasjonen har dødd for sine barns, barnebarns og etterkommeres frihet. De omtales fremdeles, selvfølgelig, som helter. De har alltid vært våre forbilder. Finnes det fremdeles staute nordmenn som er villige til å dø for våre etterkommeres frihet? Det burde det. Eller det burde i alle fall vært et flertall av oss gamlinger som er villige til å risikere litt snørr i nesa, feber og noen dagers ubehag for friheten til våre ungdommer, som har omtrent null prosent sjans for å dø om de blir smittet av ett av de virusene som gjør nordmenn til redde, egoistiske og veike silderygger.

Gjennom de siste månedene har vi bevitnet en systematisk propaganda, fra både politikere og media, som får selveste Goebbles til å snu seg i graven av misunnelse. Aldri i Norge har kvantitet av informasjon så til de grader overgått kvalitet. Samtlige lokale medier og riksmedia har opptil flere ganger daglig pumpet ut overdramatiserte overskrifter om antalle «smittede». For det første er begrepet «smittet» i denne koronatiden brukt helt feil, og dermed er alltid antall «smittede» fake news i seg selv. Og om man bruker riktig legeterminologi er man smittet når man har fått i seg et virus og blitt syk. Dette er ikke tilfelle i de aller fleste omtaler av «smittede», da det store flertallet i stattistikkene ikke er smittet i riktig forstand, men har kun testet positivt på en mildt sagt upålitelig test. Det er denne type løgner og fordreininger vi skremmer våre ungdommer vekk fra å nyte en normal ungdomstid med.

Selvmordstatistikker blant unge skyter i været omkring i Europa, ungdommer blir deprimerte, de blir redde for nærhet og nærvær med andre, kvaliteten på deres utdannelse blir verre, de og oss andre risikerer å utvikle misofobi (frykt for bakterier), sosial angst og en rekke ødeleggende egenskaper. Hvorfor? Fordi media har greid å lure oss gamlinger til å tro at våre liv og vår helse er viktigere enn ungdommens frihet og normale liv.

Les også: EU hadde bestemt seg for vaksinepass allerede i 2018.

Men jeg tror ikke de aller fleste gamlinger, alvorlige syke eller de som er døden nær, er egoister som er villige til å ødelegge deres barns, barnebarns og etterkommeres frihet for deres skyld. Det er ikke dem som nekter yngre generasjoner å beskøke dem. Det er ikke dem som insisterer på at undommene skal avblåse og hoppe over ungdomstiden for deres skyld. Det er maktsyke kontrollfriker av politikere og kontrollert media som prakker denne samvittigheten og destruktive holdningen på befolkningen – både ungdommen og oss gamlinger.

Allerede 20. mars i fjor forventet finansminister Jan Tore Sanner at kostnadene for koronatiltakene var beregnet til 280 milliarder kroner, altså 280.000 millioner. Dette er enorme summer for en nasjon med et årlig statsbudsjett på ca. 1500 milliarder. Og dette bare på to måneder, som var anslaget for hvor lenge koronatiltakene skulle vare da. Dette er riktignok beregninger ut i fra om de strengeste tiltakene ble opprettet i kun de to månedene. Kostnadene er nå muligens lavere pr måned, da vi ikke har levd under de strengeste tiltakene under hele perioden som nå har pågått i ett år, Men at våre ungdommer må drasse på og slave under knallharde økonomiske og velferdmessige kår i flere tiår, er det ingen tvil om – og det selv om alle tiltakene og restriksjonene opphørte akkurat nå. Det er tross lovnader om «bare litt til nå» fra Erna, Bent og resten av koronatilbederne, ingenting som tyder på at dette stopper med det første. Dette kan fort dra ut i årevis.

Les også: Hvorfor Erna fremdeles ikke er Korona-testet: – Lever et kjedelig liv og treffer jo omtrent ingen.

Er det verdt å fullstendig rasere våre etterkommeres frihet og økonomiske fremtid, bare fordi regjeringen har bestemt at det er så mye verre for oss gamlinger, svake og dødssyke, å dø etter å ha testet positivt for Covid-19, enn av andre årsaker og bare litt tidligere? Jeg tviler sterkt på at flertallet av nevnte grupperinger er villige til å være så egoistiske – om vi alle bare får tenkt oss om.

Ettertiden og dagens ungdom, når de blir gamle, vil dømme oss nålevende gamlinger som forfedre. Vil vi bli husket som forfedre som var villige til å dø for våre etterkommeres frihet og velferd? Eller blir vi stående i deres historiebøker som noen feige, ynkelige krek, livredde for en influensa, og med en standard lav og patetisk, milevis under våre modige, sterke og stolte forferdes nivå?

I tillegg er det heller ikke nødvendig å la sårbare og veldig gamle dø litt tidligere, for å la resten av samfunnet gå sin gang. Det er bare å bruke noen ekstra kroner og tiltak for de av dem som ønsker isolasjon og beskyttelse fra omverdenen. Og la de resterende besteforeldre og oldeforeldre risikere å bli smittet når deres familieungdommer gir dem en god klem og forteller dem om hvor morsom festen som de var på i går var.

Kjære ungdommer: Det behøves et skikkelig ungdomsopprør nå, et ekte et, som kommer fra dere ungdommer selv – ikke et liksomopprør, plantet i hodene deres av gamlinger i skoleverket. Nei, et ekte opprør som kommer fra dere selv, fra deres hjerter. Ikke hør på dramaet fra politikere og media. Dra på fest, klem bestemor, klem hverandre, bli forelsket og lev livet og ungdomstiden som vi gamlingene gjorde. Be myndigheter og gamle politikere å dra til helvete, slik ungdommer i alle tider alltid har bedt dem gjøre.

Slipp undommen fri – det er vår!