Silje rømte fra barnevernet – fikk asyl i Polen!!

Norske Silje Garmo har idag fått asyl i Polen. Hun har siden i sommer levd med et midlertidig vedtak.  Onsdag kom det gledelige budskapet fra hennes advokat.

 Dette må vekke internasjonal oppmerksomhet i en tid da Norge er beryktet for å bruke barnevernet på verste vis.  Det sies at hun er den første nordmannen etter 2. verdenskrig som har fått offisiell flyktningestatus.  Vi kjenner til at mange flere er på flukt, men altså ASYL? 

Gå gjerne til ALTERNATIV MEDIA FACEBOOK for å kommentere og dele. 

Barnevernet er ekstremt hardt kritisert både internasjonalt og her hjemme. De groteske sakene står i kø for dem som ofrer liv og helse for å fortelle sannheten. Som regel er msm mediene stille og dekker seg bak det faktum at » barnevernet ikke kan uttale seg om enkeltsaker.  Helt åpenbare justismord får skje i et system som er totalt uten kontroll. Dette påvirker også ytringsfriheten i landet. Hvem tør uttale seg når riset bak speilet kan være trusler om barnevern fra marxister?

Hvor ofte hører du ikke i dagligtalen at folk snakker om barnevernet som en trussel. Det er totalt unormalt at dette er normalisert i språket. Det at Polen nå velger å gi asyl til Silje Garmo bør være en vekker til det norske folk.  Dette er kanskje det største prestisjenederlaget til barnevernet i Norge noensinne. Dette vil selvsagt vekke både nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. 

Vi har NULL rettssikkerhet og mye av avgjørelsene virker å være basert på tilfeldighet og vilkårlig dømming. Denne videoen viser alvoret: 

Litt mer om bakgrunnen for saken kan du lese i denne saken fra TV2. I forhold til antall tvilsomme saker er det sjeldent at msm mediene er på banen, men nå må de vel tvinges på banen. 

Oppdatert: SE Rune Fardal intervjue Silje Garmo like i etterkant at hun har fått ASYL Hør hennes historie. Det er rystende:

Aktuelle saker: